Odpoledne chodil po bytě a pohled mu padl na jejich „medical“ balíček, ve kterém měli spousty elastických, na těle příjemných odvazů. Rád je používal při hraní, často jí na prsa nasadil svorky a ty přitáhl obvazem.

Někdy jí omotal obvazem obličej a potom ji různě hladil a dráždil. Ale jeho oko zavadilo také o „elektro“ balíček a v hlavě mu začal zrát plán.
Chytil ji za vlasy, odvedl ji do ložnice a postavil před zrcadlo. „Chtěla sis hrát? Chtěla. Tak si budeme hrát,“ říkal a stále ji držel za vlasy. „Na co čekáš, donaha a připrav si „tu věc“. Budeš ji potřebovat, až budeš mít na stehně elektrody,“ usmál se. Pokoušela se protestovat, že to teda nebude, ale nenechal ji dlouho mluvit.

Když byla nahá, postavil se za ní a tiskl ji prsa. Vyptával se, co to vlastně vidí v zrcadle. Miloval její rozpaky, ale taky se těšil na další hru. Nechal ji, aby si lehla na postel a oblékla si „tu věc“. Jakmile ji měla na sobě, vyskočil z postele a předstíral zmatení. „Jejda, omlouvám se, na něco jsem úplně zapomněl,“ opakoval a do ruky si vzal silikonové dildo. Po chvilce bylo dildo tak kde ho chtěl mít.

Lehl si vedle ní a začal se vyptávat. Věděl, že ona se stydí za to, co má na sobě a v sobě. Říkal jí sice, že se nemá za co stydět, ale její přirozený stud mu byl velmi nápomocen v šukání její hlavy. Dokola se ptal, co to má na sobě a ona nechtěla odpovídat. Zakrývala si oči rukama a celá se třásla. Jedním jediným dotykem zjistil, že v rozkroku má mokro a vysvětlil jí, že on má času. Za chvilku začala šeptem odpovídat. Miloval tento rituál a nebyl si jistý, jestli jej ona miluje nebo nenávidí. Spíše to u ní byla kombinace obojího. V každém případě ji to vzrušovalo a velmi „kopalo“.

Vzal si do ruky obvazy a začal jí je omotávat kolem prsou. Měl sice její prsa rád, ale pro hru se jich na pár desítek minut klidně vzdal. Jakmile byl hotov na prsou, začal jí utahovat jiný obvaz kolem hlavy. Venku jí nechal jen nos. Sebral ji tím oči, částečně uši a úplně ústa. Téměř dokonalá smyslová deprivace.

Položil ji na postel, počkal až se trochu uklidní a na vnitřní stranu stehen připevnil elektrody. Třásla se, odporovala, ale on její odpor odbyl. „Ty se chceš udělat, ne já. Čím více budeš odporovat, tím později se dočkáš,“ řekl důrazně a jako obvykle to zabralo. Na chvilku.
Ta chvilka mu stačila, aby si uvařil kávu, přinesl židličku, rákosku a k elektrodám připevnil generátor. Pohodlně se posadil, upíjel kávu a občas ji klepl rákoskou přes stehna. Nijak silně, jen aby věděla, že tam je, že není sama a že zábava teprve začne.
Zapnul program na generátoru a viděl, jak sebou začala házet. Měl sám na sobě vyzkoušené, že to není nijak bolestivé. Spíše nepříjemné. Ovšem bez zraku a s omezeným sluchem se všechny prožitky mění. Sklonil se k ní a zřetelně mluvil přímo k jejímu uchu. „Je tam nastaveno 20 minut. Může tam být klidně hodina. Je to jen a jen na tobě,“ oznámil. Nechtěla, aby to byla hodina…

Chodil kolem ní a klepal jí rákoskou na stehnech, občas zabloudil až k rozkroku. Rukou zatlačil na dildo nebo jí stiskl obvaz v místě, kde měla prsa. Snažil se, aby její dráždění bylo stále na hraně snesitelnosti. Prsty zabloudil pod „tu věc“ a cítil, jak je její kundička mokrá a kluzká. Chvilku ji dráždil a rozhodl se vše trochu vystupňovat.

„Chceš orgasmus? Tak chceš? Já vím, že nemůžeš mluvit, ale kývat hlavou můžeš ne,“ ptal se. Přikývnutí nemohlo být jasnější. Chtěla. Opravdu moc ho chtěla. Dál ji dráždil prstem a zčistajasna přestal. „Nasrat. Nezasloužíš si,“ prohlásil. Sevřela ruce v pěst a tloukla jimi do matrace. „Uklidni se, hned se uklidni,“ říkal jí. Když se k tomu neměla, znovu pustil generátor.

Pochopila, že tuhle bitvu nemůže vyhrát a zklidnila se. On zatím seděl a nechal, aby elektrický proud dělal svou práci. Ale už ji chtěl vidět stříkat. Chtěl z ní dostat každou kapičku, jak bylo jeho zvykem a jak bylo i jeho závislostí. Vypnul generátor, sundal jí elektrody ze stehen a klekl si mezi její stehna. Kolenem zatlačil na dildo a hladil ji přes obvazy po tváři.

Vzal si z hračkárny čertovy vidličky. Bodový vibrátor kombinovaný s womanizerem, kterému tak říkali proto, že jeho účinky byli vpravdě ďábelské. Přiložil hračku na její klitoris a spustil ji. Věděl, že bude vydráždění na maximum, ale k vrcholu potřebovala výstřik. Stříkat ovšem nemohla, dokud bylo dildo uvnitř. Vytlačit ho jí nedovolila „ta věc“. Byla v dokonalé pasti a zcela v jeho moci.

Lehl si vedle ní a rozepnul „tu věc“. Zatlačila a dildo vystřelilo z kundičky ven, následované silným výstřikem. Dal jí vidličky do ruky a varoval jí, aby je nedávala pryč. Vzal si do ruky dildo a začal ji pomalu šukat. Poznal, kdy se blíží další výstřik a vždy jen o pár vteřin oddálil.
Potřeboval s ní mluvit, sundal jí obvazy z obličeje a nechal ji jen ty na prsou. Chytil ji za tvář a donutil jí, aby otevřela pusu. Strčil ji do pusy dva prsty, mokré od její kundičky a začal jí šukat pusu. Fascinovalo ho, jak je její tělo propojené. Jakmile jí došlo, co má v puse, kundička zatlačila, dildo vyletělo a ona zase stříkala.

Sténala, že je to vše, že už v sobě nemá ani kapku, ale on věděl, že to tak není. Neuměl vysvětlit podle čeho, ale vždy poznal, když v ní ještě nějaká kapalina byla. Stačil mu na to jen prst a prozkoumání jejího géčka. Rychle ji šukal dildem a když cítil blížící se vrchol, vrazil ho dovnitř a držel. „Pusť ho, pusť ho, ven! Musí hned ven! Prosím,“ dodala. Poslechl. Dildo vyletělo ven a za ním šel její poslední, doslova explosivní výstřik.

Ležel vedle ní, hladil ji po tvářích, po vlasech a tiše na ní mluvil. Věděl, že musí do sprchy, jen si ji chtěl ještě užít vedle sebe. Když se zvedla z postele, všiml si, že se rozhlíží. „Nevidím to dildo, kde je? Vezmu ho do koupelny s sebou,“ ptala se. „Já ti nevím, někam letělo. Vystřelila si ho opravdu prudce,“ odpověděl. Všiml si hračky za postelí a napadlo ho, vzít si do ruky metr. „Hm, vystřelila si ho 160 centimetrů daleko miláčku, nevěděl jsem, jak velkou sílu v ní máš,“ smál se a do koupelny šli oba v záchvatu smíchu.