Jednou večer si jen tak povídali a jak už to u nich bylo téměř normou, z povídání se zrodila zajímavá hra. Velmi šťavnatá hra, ale nebudeme předbíhat.

-Co kdybychom zkusili, jak dlouho vydržím mít v sobě to dildo?
-Můžeme, ale co když vypadne? I když…
-Co tě napadlo? Já ti vidím do hlavy, vypni to zvíře!
-Zvíře má dovolenou. Ale když budeš mít dildo, přes něj „tu věc“ a kalhotky, nevypadne. A taky se to dá ještě pojistit že.
-Jak jako pojistit?
-Udělám ti z řetězů taková pěkná tanga, miláčku…

Bušila do něj rukama a vztekala se, že to se tedy opravdu nestane. Ale on věděl svoje. Na dobrou noc si ještě zablbli s „vrnítkem“ a usnuli.
Probudila se dříve než on a začala se věnovat běžným ranním aktivitám. Sotva vstal a udělal ze sebe člověka, připravil si vše nezbytné. Šel na věc zlehka, nechal ji, aby si sama zavedla dildo a oblékla si „tu věc“. Začal pomalu vytvářet tanga z řetězů. Měli jich v krabici pod postelí určitě deset kilo, upravená na poutání, dva delší na svazování a jeden velmi silný, to, když se prodavač spletl a dal mu úplně jiný, než chtěl. Ten nebohý chlapec měl tak smutné oči a tolik se bál, že ten kus železa bude muset zaplatit, že se zasmál a tu těžkou věc si vzal. Jeho milované sub ten řetěz slušel, kdykoli ji za něj přivázal ke stolu. Aby nezlobila😊

Omotal jí řetěz kolem pasu a provlékl jej mezi nohama. Volné konce připjal karabinkami k pasu a vytvořil jakési tanga s volánky. Nechal ji, aby šla před ním do obýváku a cestou ji několikrát zatáhl za řetěz v rozkroku. Dosáhl tím toho, že jí dildo zajelo do kundičky a jí se podlomila kolena. V obýváku se smál a vyzýval ji, aby se posadila. V poslední vteřině se zarazila, došlo jí, co by se stalo a sedla si na bok.

Jeho zlomyslné já bylo na vrcholu blaha a nedokázal přestat ji různě zlobit a popichovat. Sám byl zvědav, jak dlouho to nepřetržité dráždění dokáže vydržet. Začala ho hladit nehty po paži. Zbystřil, bylo jasné, že něco chce. „Mohla bych se udělat? Jen jednou? Vzala bych si na chvilku vrnítko,“ prosila. Podíval se do jejích modrých, rozšířených očí a odsekl, že nic takového si rozhodně nezaslouží. A dodal, že je čas připravit oběd.

Doprovodil ji do kuchyně, přičemž ji celou cestu vedl za řetěz, který tlačil na dildo. Nedokázal přestat ji zlobit a zajel jí prsty do klína. Byla neuvěřitelně mokrá a horká. Oběd měli hotový rychle, a přes to, že ho připravovala nadržená a neuspokojená, byl jako vždy výtečný.
Už ji zlobil více než tři hodiny. A sám na sobě cítil, že už musí přijít vrchol. Proto když začala zase diskutovat o orgasmu a stříkání, přikývl a vzal ji za vlasy. Chtěl ji odvést do ložnice, ale ona se mu v kuchyni vysmekla a klekla si před něj. Nebránil se ani na chvilku. Když se seznámili, nebyl rád, že před ním klečí. Tehdy mu vysvětlila, že kdyby to sama nechtěla, nedonutí ji k tomu.

Doslova spolkla jeho stojící péro a on ji chytil za vlasy a držel si její hlavu v klíně. Šukal jí krk a cítil, jak šíleně sliní a sliny mu tečou přes koule na stehna. Něco takového se nedalo dlouho vydržet. Ani se o to nesnažil. Naopak, chtěl stříkat. Teď hned. Vrazil ji ptáka do ruky a ona ho začala honit., Byl pokrytý vrstvou jejích slin a klouzal jí v dlani. Pocit byl velmi podobný tomu, kdy ji šukal kundičku. Za pár minut už ji plnil krk semenem a ona se s ním o jeho výstřik rozdělila.

„Teď ty. Do ložnice a hned,“ zavelel. Poslechla bez jediného zaváhání. V ložnici jí sundal řetězy, silonky a kalhotky. Položil ji na záda a klekl si kolem mezi její stehna. Snažila se bránit, ale chytil ji za ruce a pevně ji držel. Bylo mu jasné, že už to nemůže dlouho protahovat, ale užíval si její bezmoc.

Překulil se vedle ní a rozepjal jí „tu věc“, rukou zatlačil na podbřišek a z kundičky vytáhl dildo. Hned za ním z ní vyšel první výstřik. Nevěděl, jak dlouho ji dráždil prsty, dildem, stále dokola stříkala a rudla v obličeji.

Za chvíli už jen vyčerpaná ležela a vzlykala. Tělo se jí třáslo a on ji držel v náručí a dlouze líbal a hladil. Po sprše spolu seděli na pohovce a shodli se na tom, že s řetězy si nehráli naposledy.